sjanius Creative Commons License 2005.08.28 0 0 25

tizen-huszonéves Vekések tanítják a módot

Ugyan semmi közöd hozzá, de a VEKE elnökségének öt tagjából egy elmúlt 40, hárman 30-40 közt vagyunk.

Biztosan a maradékra gondoltam.

Nem nehéz egy nagyvállatot kikezdeni, ha olyan anyagi feltételekkel, infrastruktális örökséggel, szervezeti felépítéssel dolgozik amilyennel. 

Aba Botond, ennek a nagyvállalatnak az első számú vezetője a mai napin a rádióban kijelentette, hogy a Főváros megfelelően támogatja a BKV-t. Innentől kezdve tehát egyetlen szót sem akarok hallani arról, hogy a BKV milyen anyagi feltételek közt dolgozik, hiszen maga a vezérigazgató nyilvánította megfelelőnek azokat.

Ennyit erről a témáról.

Biztosan még nem értsült róla, hogy negyven valahány ZIU-t is le kéne cserélnie. A Veke szerint.

Most megígérem, hogy ebben a topicban sosem fogok szerepelni, nem írok véleményt, nem szólok hozzá. Egy kivétellel: ha Te (vagy bárki más) hazudsz a VEKé-vel kapcsolatosan, azt cáfolni fogom. Tényszerűen.

Tisztázzuk, ha a Veke tag hazudik, az nem a Veke? Én nem tudom sem Dlalát, sem Vitézyt nem Veke tagként megszólalónak venni. Az ő hozzászólásuk számomra a Vekéé is egyben, mégha ez nem is mindig jön jól a Vekének.

Előzmény: attus germanicus (19)