Sziasztok! Azért ez a Dickinson tud valamit.
Annyi idős vagyok, mint ő, jogászként dolgozom egy megyei szintű közigazgatási hivalalban.Szóval kiskosztüm, bíróságon perképviselet,hibátlan megjelenés, közmegbecsülés - ja és nő vagyok!
És amikor jó későn -38 évesen !-gyesen voltam otthon a 13 éves de középiskolás fiam hazahozta a Chemical Weddinget.És innentől megváltozott az életem.Visszakerestem az összes Dickinson albumot, elolvastam róla mindent, aztán szisztematikusan beszereztem mindent a Maidentől is, amit csak lehetett. És ott csápoltam most is Graz-ban a koncertjükön a férjemmel és a barátommal együtt - ez utóbbit is a Maidennek köszönhetem.
Szerintem a Dickinson egy igen sokoldalú és őszinte pasi, nem is hülye, egyetemet végzett történelem szakon.
3 gyereke van,feltehetőleg nem olyanok, mint az Ozzy sarjak(ha ő az apjuk egyáltalán...)És a második felesége az MTV-nél dolgozott!
Amikor kilépett a Maidenből az összes pénzét amit addig összespórolt elverte a Balls-ra, hogy az OLYAN legyen. A Tears video egy rakás pénzbe került, de nem adták le olyan sokszor, hogy ismert legyen egyéb körökben, pedig a dal briliáns és a klip is jó. Mégő is helyes benne:))))
Én nem hinném, hogy őt bármiben is az üzlet vezérelné...Aki saját repülőt tartott, az valószínűleg nem a biznisz miatt ment vissza a Maidenbe.
Szóval zseniális ember zseniális zenével.
Nekem az új Maiden albumok jobban bejönnek, mint a régiek! A palackba a Fear of the Darkot tenném be vagy ásnám el az utókornak.
Ozzy és Sharon = Győzike show, a Maiden nagyot hibázott, hogy társult velük.