Woobel Creative Commons License 2005.08.26 0 0 46

Nahát végre sikerült.

Nah szóval nem hiszem h, ezlenne a legjobb hely bármilyen vita meg beszélésére!

Ha bárkinek bármivel problémája van akkor az tartsa magában. Amugy elég pontos tájékoztatót irt HK egy hiával amit predátoros létemre illik kijavítani. Zala Predators - Nk Demons mert nálunk lesz a mecs igy megspórolod azt h, (" Predátors rendezésben")

Nah mind 1!

A holnapi mecs nem titok bemutatkozó mecs lesz mind a 2 csapat számára amibőőő kifojólag elég izgalmas és mindenképpen érdökes :P mecs várható!

A honlapunkon valóban minden fontos információ megvan a time meg a place már elég régóta fenvan. HK-val egyetértve Teskánd valóban nem egy város tudom mert minden nap átmegyek rajta kb 2 utca az egész! nem lehet nem észre venni a pályát ha esetleg még valaki kétségekben él. Egyszerű amind meglátsz teskándon egy zöld hidat annak a joboldalán van kb 50 m-re. Ez igy nagyon konkrét volt HK-tól.

Valaki irta h, média fogás e az h, a világ leg... akármilenebb sportja nos bármijen felmérés is volt nem tom nem nagyon szoktam hinni nekik, de ezen esetben sz.te igen a rugbyhez képest valóban erősebb. Az ütközések full contact-osak és emiatt IGEN kijelnthető h, kemény egy sport.

6-os predator.: Köszi megkaptam a emiled :P cuki. Legközelebb dudálj rám ha megelőzöl! :P

Nah várunk mindenkit a mecsre remélem mindenki élvezni fogja!

LET'S GO PREDATORS!!!!!!!!!

De vonzódom a saját csapatomhoz istenem :P