grofbethlen Creative Commons License 2005.08.25 0 0 976

:))))))

Én úgy tudom, a legtöbb fórumon a "szánalmas" billogot érdemli az, ki a másik helyesírási hibájával/(jelen esetben) elgépelésével dobálózik. Utólag elolvasva pedig egész egyszerűen freudi elvétésnek nevezném, tudat alatt csak párhuzamot vontam egy mulatt s közted, ami a magyarság relációjában kellően helytálló. (Lásd kivel van dolog, ebben a hozzászólásomban is elrejtek néhány hibát, amennyiben pedig kivétel nélkül megtalálod őket, tárgyujtalom lészen osztályrészed.)

Második pontodban említett mondatom dekódolása viszonylag egyszerű, magad is sikerrel járhattál volna, ha nem lennél tök hülye.

Mindössze azt nehezményeztem, hogy szerinted a "dolgozatom" csak az "arra fogékonyak" számára értékelhető, ezzel mintegy "lenáciztad" azon embertársaid, kik nem zsigerből, hanem a kellő ismeretanyag birtokában formálnak csak véleményt a szóban forgó rendszerekről.

Mussolini egyébként nem Olaszország lakossága, hanem pár szerencsétlen partizán keze által húnyt el. Amennyiben örökségére vagy kíváncsi, elég megnézned, ki jelenleg az ország első embere, de eklatánsabb példa, hogy leányunokája odaérhetett az eu parlamentbe...

Ha már a pszihoanalízisnél tartunk...minek a jele lehet a fekália emlegetése nálad?

Az általad ott leírtakkal mélységesen egyetértek, legyen bármi is a válasz előző kérdésemre. Te egész pontosan a híg fossal vagy hasonló, és igen, pöcében a helyed.

Előzmény: barbo (953)