Csillusmaki Creative Commons License 2005.08.25 0 0 53
Na látod programok által használt... tuti minden beszarik:)
Na 30 vagyok, a cégem amerikából hoz autókat, alkatrészeket, qadokat, stb. Az edzéstervem heti 5-6 edzés az alábbi megosztás szerint, mell-láb-has, bicepsz-tricepsz, váll-hát. Minden gyakorlatban 4-8 között ismétlek, testrészenként 3-4 féle gyakorlat, összesen 10-13 sorozat. Ez most a tömegnövelő edzésem, persze szálkásításnál teljesen más. Ott 10-15 ismétlést csinálok minden sorozatban, és kevés pihenővel.
181 cm-hez most 102 kiló vagyok, de szeretnék kevés zsír mellett 110-ig tömegezni.
Kaja: Napi 5-6-szor eszem 2-3 óránként. Első három étkezésben szorítkozom sok szénhidrátra, a délutáni-esti háromnál csökkentem azt. Zsírt nem igazán eszem, csak annyit amennyi a tejben, oliva olajjal roston sült csirkében van. Cukrot inkább gyümölcsből eszem, heti 1-2-szer becsúszik valami édesség amiben tréfli cukor van. Étkezésenként átlagban 40-50g fehérje, 80-120g szénhidrát. Táplálékkiegészítők: Kreatin, tejsavó protein, Humet-r, omega3 halolajból, multivitamin. Naponta egy turmixot iszom edzés után, az viszont dupla adag. Iszonyat mennyiségű tonhalat eszem, mivel konzerv és így bárhova el tudom vinni, kész kaja, és könnyen be tudom dobni. 112g-os konziban 26g fehérje van 0 szénh. és 0 zsír mellett! Ha nincs meg a kellő fehérjém egy kajánál, akkor simán mellé dobok egy tonhal konzit. Ez a legnagyobb befektetésem havonta, mivel álltalában napi 5-6-ot megeszem, azaz havi 150-180-at:) Ja, és rizsből csak barna rizs! Semmi kenyér, meg ilyesmi. Reggelire néha szoktam 3-4 túrós rétest nyomni fél liter tejjel, de ennyi a péksüti adagom. Emlékszem még kis koromban mondták, hogy sok halat kell enni a foszfor miatt, mert az jót tesz a szemnek. Na ha így lenne, akkor én már vadász pilóta lennék, és nem szemüveges:)
Huhh nagyjából ennyi... egyéb?:)
Előzmény: Dorien (52)