A reunion dologhoz: Steve rájött, hogy Dickinson nélkül nem megy a szekér annyira.
Ráadásul a szólókarrier sikeresebb volt, mint a Blaze-korszak.
Ebbe úgy is bele fogtok kötni, ezért: Sok huszonévessel találkoztam, akik egyáltalán nem halgatnak rockot, de amikor halgattam a Tears-t, akkor egyből fölismerték, és mondták, hogy ez az egyetlen rock szám, amit bírnak. Még valami: Egyik osztálytársam, meg sokkal elöbb hallotta a Tears-t, mint, hogy tudta volna, mi az a rock. Még érvek? Tessék: A VH1-nek sokkal több Dickinson klippje van raktáron, mint Maiden, a Blaze-korszakból egy sincsen.
A ToD még az 1994-es Bravo Hitsen is rajta volt. Ebböl a számból Dickinson megszedte magát, sőt a többi albuma is elég sikeres volt, a Chemical Weddingért valami díjat is kapott asszem.
Szerintem azért váltak szét, mert Steve nem akarta, hogy Bruce párhuzamosan vigye továbba szólót( A Tattooed Millionaire-t már megjelenéskor nyomták a zenetévék, míg a Fear of the Darkos klippeket nem olyan sűrűn). Valszeg föltette a kérdést: ,, Maiden, vagy Szóló?" Dickinson szólót mondott, és eltűzött.
Mikor visszajött kikötötte, hogy jön Adrian is, meg hogy párhuzamosan szólózhat, ennek terméke a Tyranny.
Amúgy Ozzyt én csak sajnálom. Szegénynek már ahhoz sincs ereje, hogy rendreutasítsa a nejét.
Sharon meg egy ripacs, mér olyan fontos neki, hogy Dickinson miket gajdol a színpadon. Egy ominózus szőke popsztár se verte magát a Rock in Rio miatt, mikor a 2 minutes közbenelhangzot: ,,Britney fuckin Spears!!"