,,adamwalker, bocs, de hazament, tonkremennek :))"
Köszi, csak legközelebb a nickemet írd jól! Ha gyórsan írok szarok a helyesírásra, és sokszor mind en ho va szó közt te szek.
seabeast: Amit te valami MTV gálán láttál az, ha jól tudom a szólókarrierje közben készült. Akkoriban sokszor játszották a számait a csatornán( Maident akkor sem).
Mondjuk mostmár szerintem abbahagyhatná, mert a VH1(ami ugye az MTV-é) néha játsza a számaikat, sőt a Jukebox műsorban én már legalább 5x láttam a Run to the Hills-t.
Amúgy Dickinson szid mindenkit, aki függője valaminek. Egy haverom azt mondta, hogy a Holy Smoke részben arról szól, hogy ő még soha nem szívott el egy szál cigit sem.
A csávó radikális szinte mindenben. Az angliai konzervatív párt tagja és Tony Blaire-t is szidja mint a bokrot.
Steve a jófej, neki kisebb szája van(de nagyobb egója).
De az nyílvánvaló, hogy Ozzy elk*rvult. A számaik királyak, de a viselkedésük,meg a hozzáállásuk szar, ahogy van. És ezt nem komázza a Maiden, hogy egy régi haver eladta a lelkét, és elhagyta a hazáját. Szerintem, ami a Trooper közben megy(britt zászlózás) az csak egészséges nacionalizmus. Azé mégse lobogtathat török zászlót, mer hogy a krími háború fő résztvevői a törökök meg az oroszok vótak, mikor a trooperek angolo segédcsapatok.