Én is azért szeretek muffint sütni, mert nem kell vele bajlódni. (Nem szeretem azt a receptet, amelyik úgy kezdődik, hogy vegyük elő a robotgépet, és külön verjük fel a fehérjét...:-) )
Van egy keverő tálam, egy "mérőkancsóm" a mérőbe belemérem a szárazanyagokat, abban is keverem ki, a keverőtálban kis habverővel (amivel mindent kavarok, rántottát, mártást stb) kavarok kettőt a tojáson, bele a tej meg az olvasztott margarin. Utána én is csak annyira keverem meg, hogy azért nagyon csomós ne legyen, és megy a tepsibe :-)
Fél óra múlva már enni lehet, és a konyhában is rend van.
Várjuk a receptet, ha sikerült evőkanálra átkonvertálnod :-)
Az almás receptért igazán nincs mit, nem én találtam ki, sokan ismerik itt is :) de kétségkívül az egyik legfinomabb recept amit eddig kipróbáltam :-)