shane1 Creative Commons License 2005.08.23 0 0 1991

Én is azért szeretek muffint sütni, mert nem kell vele bajlódni. (Nem szeretem azt a receptet, amelyik úgy kezdődik, hogy vegyük elő a robotgépet, és külön verjük fel a fehérjét...:-) )

Van egy keverő tálam, egy "mérőkancsóm"  a mérőbe belemérem a szárazanyagokat, abban is keverem ki, a keverőtálban kis habverővel (amivel mindent kavarok, rántottát, mártást stb) kavarok kettőt a tojáson, bele a tej meg az olvasztott margarin. Utána én is csak annyira keverem meg, hogy azért nagyon csomós ne legyen, és megy a tepsibe :-)

 

Fél óra múlva már enni lehet, és a konyhában is rend van.

 

 

Várjuk a receptet, ha sikerült evőkanálra átkonvertálnod :-)

 

Az almás receptért igazán nincs mit, nem én találtam ki, sokan ismerik itt is :) de kétségkívül az egyik legfinomabb recept amit eddig kipróbáltam :-)

Előzmény: szamoca_1 (1990)