shane1 Creative Commons License 2005.08.23 0 0 1984

Én pl a zamatos almásat mindig úgy csinálom, hogy tojás+olvasztott margarin+tej+alma a szárazakat külön (list, cukor, fűszer stb) és a végén a kettőt gyorsan összeforgatom.

Ezek alapján tényleg tök mindegy a sorrend :-)

 

Én arra jöttem rá, hogy az nem mindegy milyen a tészta állaga.

Félig folyósnak kell lennie (hasonlíthatjuk a galuska tésztához, de azért nem teljesen olyan)

Önteni nem lehet, de azért a kanálról "folyik"

 

Ha neked a palacsinta tészta és a galuska tészta között volt, akkor túl híg lehetett.

Ez függ a liszttől is.

Az én lisztemhez (mármint amit használok) általában kevés a receptekben megadott tejmennyiség, mindig pótolni kell, mert különben nagyon sűrű lesz.

 

Azt próbáld meg kitapasztalni, hogy mikor megfelelő állagú a tészta.

Előzmény: medvemacs (1983)