mmasa Creative Commons License 2005.08.22 0 0 1919

Sziasztok!

Nagy örömmel látom, hogy a nyári "pangás" kezd eltűnni. Hát én is hozzászólnék pár szót a topikhoz:

Igen, örömmel tapasztaltuk, hogy már négy Mary Westmacott könyvet is kiadott a Partvonal Kiadó. Keménykötéssel, de félfamentes jellegű lapra, szóval nem a régi, megszokott Európa Kiadó.

Biztos forrásból tudom azonban, hogy idén több Európa Kiadós könyvet nem nyomtatnak, így maradnak az antikváriumok..

... abtikváriumok... Gondolom nem vagyok egyedül azzal az elhatározással, hogy be szeretném szerezni a maradék AC könyvet, ami még nincs meg nekem. Sajnos én is rengeteget nézelődök, de nem sokra jutok. Ezért volna is egy javaslatom:

Mi lenne, ha az AC honlap segítségével csinálnánk egy hetente frissülő "Bp-i antikváriumok AC kínálata" adatbázist? Ehhez az alábbiak kellenek: mindenki keres antikváriumot, minél többet, és megszerez azokról minél több infot (cím, tel, fax, e-mail, weblap, nyitvatartási idő;lehet-e előjegyzési listát leadni;olcsó/drága, nagy választék, sűrű/ritka választékfrissítés, ritkaságok vannak-e;stb.). Persze csak azok az antikváriumok jöjjenek szóba, ahol AC szokott lenni (ez az antikvárium neve alapján nem egyértelmű). Ez felkerül a honlapra. Persze ezzel még nincs vége. Mindenki (önkéntesen) kiválaszt pár antikváriumot (kb 10), és hetente utánajár (akár telefonon is), hogy melyik könyvek vannak ott. Ha gondoljátok, a leggyakoribb (előre tisztázott) könyveket nem kell jegyezni (pl 10 kicsi néget, halál a Níluson, macska a galambok, stb.). És hetente mindenki frissíti az ő antikváriumát. Bonyolultnak tűnik talán.. Véleményeket várok!!!

Addigis jó olvasgatást mindenkinek,

m