RedRiot Creative Commons License 2005.08.22 0 0 4263

A hivatalos Maiden fórumon van pár érdekes kiegészítô információ. A szarkeverô Sharon közleménye nem feltétlenül fedi az igazságot, a fórumon szemtanú maidenesek is leírják a történteket.

Több ember is megerôsítette, hogy a tojásdobálók és más szabotôrök(kb. 30-50 ember) beépített emberek voltak. Mindegyiken Ozzfest póló, és mintha olyasmit is olvastam volna, hogy kendôvel takarták el az arcukat. A másik, hogy fejenként kb 30 tojással vonultak be a színpad elé, és ez azért nem ment volna simán, hacsak a helyi IN-KAL nincs beavatva. Az elsô két szám alatt össze-vissza dobálták a csapatot. (Kérdem én, ha a Maiden gentleman-ekbôl áll Sharon szerint, és csak Bruce-t tartja fasznak, akkor miért kellett az egész együttest büntetnie?

Volt még más is: egy beépített f*sz a hangcuccon keresztül Ozzy-Ozzy kántálásba kezdett, mikor a Maiden feljött a színpadra. Vélhetôleg arra számított hogy a közönség csatlakozik hozzá - szánalmas! Ezt megismételte a koncert végén is, a ráadások környékén, de a közönség Maiden-Maidenezése túlharsogta a nyomorultat! :)

Sharont a közönség kifújolta, és jó részük otthagyta a rendezvényt, nem nézte meg a Black Sabbath-ot.

Ami miatt dicséret illeti a Maident: vágták, hogy csak néhány felbérelt f*sz szabotálja a bulit, és nem vették velük egy kalap alá a közönséget. A koncertet a nehézségek ellenére becsülettel végignyomták! UP THE IRONS!

Bocs ha hosszú voltam. :)

Engem egy dolog érdekelne: Steve tényleg bocsánatot kért ettôl a lökött pitchától? Remélem nem! Nagyot csalódnék benne!