Taisha Creative Commons License 2005.08.22 0 0 1013
Vimo, nem engem kérdeztél, de azért válaszolok! :o)) A Garden Park mellett van közvetlenül egy szálloda, az úgy tudom öt csillagos, annak van saját tengerpartja is (A Gardennek is van, csak nem közvetlen a szállodánál, hanem el kell odáig sétálni, amíg pedig odasétálsz, kábé 10-en megállítanak, hogy csinálnak rólad fényképet, menjél kalózhajózni, vegyél pálmacsemetét, stb. stb. stb. olyankor próbáld meg NE felvenni velük a szemkontaktust, mert különben véged:o))! ) Egyébként csak a nagy pusztaságot látod, főleg a szálloda előtt, az út túloldalán. Ha jobbra elindulsz rámész egy 'igazi' autóútra, ami elkanyarodik fölfele (balra), ahol is van egy kis bolt, ami tök jó (van Coca Cola, Snickers, meg minden embernek való, meg ajándéknak valók is), és tök jó fej az eladó srác. Szobacserére pedig tuti, hogy nem lesz szükség, de ha még egyszer mennék vinnék apróságokat (csoki, bor, stb), mert tényleg nagyon kedvesek az ottaniak, nekik még Pepsi Light ezüst palack is nagy szám volt, amikor elővettem, el is kérték a dobozát! :o)