DonIsu Creative Commons License 2005.08.22 0 0 1528

Szasz!

Igazad van.

De aki svifttel jár, az meg kicsinek érzi magát a "NAGY FEKETE BÉJEMVÉK" között, aztán pont azért feszkózik, előzget buzin, meg bevág eléd, aztán befékez, stb.

Persze agresszívak a "béjemvések", de szerintem csak a burzsuj köcsögök, akik csak mutogatásból, meg mellfeszítésből vesznek nagy dög BMW-ket.

Ha pedig így van, akkor rohadt nagy sztereotípia aszondani, hogy a "béjemvések agresszívek".

Ha a sok "netenkeresztülfikázóígyvisszavágniakarómertnekikicsikocsijavan" kilátogatna egy Bmw-talira, rádöbbenne, hogy milyen kurva jó arcok és hogy csak a sok idióta, izgága majom váltja ki belőlük az állatot.

Tapasztalataim (nem csak BMW volánja mögül):

Milyen márkájú autót vezettek, akik fölidegesítettek kurvára:

-Suzuki: belémgurult, mert telefonált, neki állt följebb, ráadásul el akart húzni

-Suzuki Maruti: főúton megyek 50-el, kivág elém, satuzok, dudálok, neki áll följebb, megáll az út közepén, jön felém ... amíg ki nem szálltam

-Suzuki: 5 személlyel rámvernek egy kézit télen, én az út szélén álltam!!!

Egyéb:

-Toyota mikrobuszosok

-Fiat Brava

-Suzuki,Suzuki,Suzuki,stb. (nem a márkával van bajom, tényleg....)

-Honda Civic/ Accord

-Opel Astra, Corsa, Omega,

...

-Bmw 325i

Folytathanám, de fölösleges.

Szerintem eldönthetetlen ez a kérdés, mert az autó magában nem agresszív, az agresszív ember pedig olyan kocsit vesz, amilyet akar.

Szalü!

U.i.: Ahogy én látom, a Bmw-k inkább fennségteljesen úsznak, mintsem bután cikáznának ... kivételek ...

Persze én csak egy köcsög agresszív Bmw-s vagyok 80 sátáni lóerővel (2.4d ... de imádom).

Előzmény: Gőgös Gúnár Gedeon II. (1497)