Szasz!
Igazad van.
De aki svifttel jár, az meg kicsinek érzi magát a "NAGY FEKETE BÉJEMVÉK" között, aztán pont azért feszkózik, előzget buzin, meg bevág eléd, aztán befékez, stb.
Persze agresszívak a "béjemvések", de szerintem csak a burzsuj köcsögök, akik csak mutogatásból, meg mellfeszítésből vesznek nagy dög BMW-ket.
Ha pedig így van, akkor rohadt nagy sztereotípia aszondani, hogy a "béjemvések agresszívek".
Ha a sok "netenkeresztülfikázóígyvisszavágniakarómertnekikicsikocsijavan" kilátogatna egy Bmw-talira, rádöbbenne, hogy milyen kurva jó arcok és hogy csak a sok idióta, izgága majom váltja ki belőlük az állatot.
Tapasztalataim (nem csak BMW volánja mögül):
Milyen márkájú autót vezettek, akik fölidegesítettek kurvára:
-Suzuki: belémgurult, mert telefonált, neki állt följebb, ráadásul el akart húzni
-Suzuki Maruti: főúton megyek 50-el, kivág elém, satuzok, dudálok, neki áll följebb, megáll az út közepén, jön felém ... amíg ki nem szálltam
-Suzuki: 5 személlyel rámvernek egy kézit télen, én az út szélén álltam!!!
Egyéb:
-Toyota mikrobuszosok
-Fiat Brava
-Suzuki,Suzuki,Suzuki,stb. (nem a márkával van bajom, tényleg....)
-Honda Civic/ Accord
-Opel Astra, Corsa, Omega,
...
-Bmw 325i
Folytathanám, de fölösleges.
Szerintem eldönthetetlen ez a kérdés, mert az autó magában nem agresszív, az agresszív ember pedig olyan kocsit vesz, amilyet akar.
Szalü!
U.i.: Ahogy én látom, a Bmw-k inkább fennségteljesen úsznak, mintsem bután cikáznának ... kivételek ...
Persze én csak egy köcsög agresszív Bmw-s vagyok 80 sátáni lóerővel (2.4d ... de imádom).