alfredoo Creative Commons License 2005.08.22 0 0 708

rinpi

biztos elnezesbol irtad de 'elit'.

hat ezek erdekes dolgok. talan ott kezdem hogy szerintem is egy az igazsag. most az hogy eppen mi valosithato meg ez nem fugg attol hogy egy az igazsag es ertelmes emberek ezt fel tudjak fogni egy igazsagkent. talan az is fontos hogy definiciokban gondolkodjunk. tehat ne hablatyoljunk nemzetrol ha ezt nem tudjuk definialni megfelelo (akar csak tarsadalomtudomanyi) egzaktsaggal. valasszuk kette a nemzetet es az orszagot.

ne minositsunk. a dolgok azt hiszem a minositesekkel kezdodnek. te ilyen vagy olyan vagy. es ugye termeszetesen en vagyok, en kepviselem a jot, te meg a rosszat.

miert is nem minositunk beatzenekarokat es meghagyjuk mindenkinek hogy elvezze azt a zenet amit szeret. persze ez sem mukodik, mert a zenebol mar rogton mondanivalot akarnak levonni, a zene mar rogton harci indulova valik. kimegyek a terre es hallom hogy 'markolom a zaszlot'. miert is kell markolni a zaszlot? es ugye mas is markolja a zaszlot es esetleg masik zaszlot markol.

vilagosnak kell lennie a jogainknak.

de legfokeppen a celjainknak. normalis, elvezheto eletet, eletszinvonalat akarunk, at akarjuk venni azt a jog es szokasrendszert ami euroapaban mukodik vagy regi serelmeinket akarjuk folyamatosan felsorolni, amire masok mas regi serelmekkel valaszolnak?

annak orulunk ha valaki itt magyarra asszimilalodik de azt rossz szemmel nezzuk, banjuk, elutasitjuk hogy esetleg valaki magyarbol romanna asszimilalodjon. pedig 'elvileg' elismerjuk hogy a roman is lehet ugyanolyan jo ember mint a magyar.

nehez kerdesek ezek, mindenesetre orulok hogy ilyen beszelgetopartnerre akadtam, megha nem is tudunk mindenben egyeterteni.! de tudod az fontos hogy az egyetnemertes gondolkodas UTAN vagy ELOTT alakul e ki.!

Előzmény: rinpocse33 (706)