surrender Creative Commons License 2005.08.22 0 0 597

Miskolcon (Chevrolet-Sajó):

alapból az emelős cuccok jártak a kerékcseréhez a kis bőrtatyóban a csomagtartó alatt a teljes értékű pótkerékkel.

Meg adtak 1L ajándék motorolajat, mert azt mondták 1000km-enként lehet után kell kissé tölteni.

Háromszög, egészségügyi doboz, izzókészlet nem járt. Ott vettem is. Szép kis sevis táskában adják, de ne vegyetek, nem éri meg, kb. 10.000 HUF volt! Harmadáért megvan nagyáruházakban pl. Én első autóm lévén megvettem ott a drágát, nem tudtam mennyibe kerül. Bár sejtettem akkor is, hogy drága volt. Meg hát nem akartam már rögtön szabálytalanul hazamenni! :)))

Szőnyeget sem adtak.

Ezeket hiába kértem, de könyörögni, vitatkozni nem akartam, meg csúnyálkodni, garasoskodni. Mert amúgy elég rendesek voltak. Valami olyan elv van, hogy az autót menetkész állapotban kell átadni. Mondtam is, hogy itthon az törvényileg jelenti a háromszög+dobozt is. Azt mondták, hogy az nem mindenhol törvényi előírás és ezért nem adja a Chevrolet alapból a kocsihoz. Mindegy.  Nem szeretek ilyeneken garasoskodni, vitatkozni.

Viszont kaptam ajándékba 1 üveg Tokajit a nevemre cimkézve!!!

Meg akkor akció volt Miskolcon és aki azon a héten vett ilyen autót az kapott még 1 hétvégi 2 személyes wellnes hétvégét (szállás, kaja, benzinköltség). Mi Miskolctapolcán voltunk (mert már mesze nem mertünk menni közelgő szülése miatt a feleségemnek). Benzinköltséget se használtam ki, mert nem akartam bemenni hozzájuk egy kb. 1000 forintos számlával :)

Itt ez volt Miskolcon.

Előzmény: Lacettiman (595)