alfredoo Creative Commons License 2005.08.21 0 0 393

bp

semmi gond csak akkor valaszolj reszletesen a kerdesekre. az elkepzelheto hogy orientalna hogy elfogadjam a jobboldal/orban igazsagat.

szvsz meglehetosen konkretan kerdeztem.

de volt ma mas is.

a kecskemeti malom bevasarlokozponttal a mai vasarnapi ujsag tolmacsolasaban az a fo baj hogy magasabb mint a templom. es SEMMI nem lehetne magasabb mint a templom illetve a TEMPLOM. meeg jo hogy nem reszletezte addig hogy katolikus templomra es nem 'hulye' reformatus templomra kell gondolni.

szivesen osszehasonlitanam a nemzetet meg a csaladot is. en peldaul mondtam a csaladomnak hogy adjanak egy jo adag tamogatast, a bovebb csalad mintegy 50 fo es gondoltam osszedobhatnanak 40 millio forintot. nem dobtak ossze. de ugye termeszetesen a nemzetre koltsek. jo sokat. a csaladomnak nem adok de a nemzetre adjak? miert is? es ha az en penzem pont egy pedofilhez kerul? es amikor szetnezek es sok megelhetesi nemzettestvert laatok? es amikor a belhoni nemzettestvereket neezem akkor is azt latom hogy hatalomkozelbe kerulve elkezdenek flancolni es testor au pairt tartani (lehetoleg lovoldozost) es elkezdenek de KURVARA elkezdenek kaparni maguknak! ennek oruljek? es az szerinted jelent e barmilyen kulonbseget hogy valaki 100 milliot vagy 100 milliardot kapar ossze maganak? nem a kaparas folyamata maga a leenyeg?

de mai hir az is hogy solyom urunk azt mondja hogy a penz mindenhatova valt es ez rossz dolog. persze a penz nem volt a haboru elott mindenhato es a szolidaritas mindenhova elhatolt. hogy ennek ellenere ehenhaltak, megfagytak emberek? te szereted ha teged hulyenek neznek? meeg ha ezt egy muvelt ember is csinalja akit solyom laszlonak hivnak?

Előzmény: bikaborja pácban (392)