alfredoo
2005.08.21
|
|
0 0
692
|
rinpocse
igazad is van meg nem is. es eltem irakban de ezeket a dolgokat nem is tudtam. persz irak nem is volt tulsagosan iszlam orszag. a teteje, a kremje legalabbis nem. az elit gondolkodasa. ugyanolyan furcsan neztek a shiita onsanyargatokra mint az egri csillagok janicsja es juliskaja... vegigvonulonak es veresre verik a hatukat es buszkek onmagukra. eletuk nagy tette ha eljutnak mekkaba.
de
az orszag azert orszag hogy felelosseget viseljen a teruleten tortentekert. es igenis a buntetesben a kollektivitas ervenyesul. mert a buntetesnek nem a bosszu a lenyege hanem a visszatarto ero. es ezt azok is tudjak akik a bajt csinaljak. tudjak hogy hitsorsosaiknak rossz lesz, hogy haboru es ehinseg lesz de ezt a jihad jegyeben szuksegesnek itelik. hiszen a haboru az ehezes az elnyomas majd ujabb ongyilkosokat teremt.
mai hir hogy londonban gaz vagy vegyi tamadast hiusitottak meg a parlament ellen. szarinnal akartak kinyirni az angol parlamentet. es ha a vegrehajtok allama kap atombombat? szerintem a helyzet ebbe az iranyba halad. tudsz mast megoldast... szepen kell veluk beszelni? |
Előzmény: rinpocse33 (686)
|
|