na akkor :)
a napokban lettem boldog tulajdonosa egy Pana X700-as telónak. nagyon állat, még manapság is rengeteget tud.
ami meglepett, hogy ugyan vettem hozzá BT kulcsot, de nem hittem volna, hogy egyszerű lesz összekötni a géppel. ennek ellenére első próbálkozásra ment! simán. igaz egy 6e forintos BT-től már el is várom, hogy működjön. de már a hozzá adott BlueSoleil progival simán tudtam fájlt küldeni a telóra.
a teló mellé adott pc suite már csalódás volt, sajna az nem működött, de az oxygen phone manager for symbian os az simán kezeli a telót (csak nem ingyenes :/ )
ami még meglepett, hogy eddig minden amit rátöltöttem működött (az összes téma, progik, stb) pedig azt hallottam előtte, hogy csomó dolgot nem tud futtatni.
mondjuk még ott tartok csak vele, hogy telepíek, leszedem, mert még nem tudom mi fog igazán kelleni. de egész jól bírja.
progikat
innen lehet leszedni (->letöltések->mobil->nokia->s60), egész sok cucc van fent. (pl találtam egy témaszerkesztőt is :D )
egyébként belülről sima s60 (mint a 6600), így arról nem nagyon tudok mit mondani.
kívülről amellett, hogy nagyon szép, még pont megfelelő méretű is, kényelmesen lehet kezelni. nekem ez az első kagylótelóm, de már egy nap után könnyen lehet akár egy kézzel is nyitni. a megépítése stabil, igaz műanyagból van. a flip stabilan áll mindkét véghelyzetben (amit halk kattanással jelez, ha kinyitom/becsukom. ez fizikai kattanás, nem hangfájl). a kijelzője gyönyörű, tűéles képe van, szépek nagyon a színei (pár kép még jobban is mutat mint a monitoron), a külső kijelző nem egy nagy szám, talán jobb lett volna ha monokrom, de így is használható. a hangminősége tetszik, még ogg fájlokat is szépen játszik le, bár a basszus hiányzik belőle (meg a másik problémám, hogy a rátöltött ogg-ok még valamiért kétszeres sebességgel játszódnak le... :? ).
a kamerája egy kalap ****, de ez (nekem) nem is baj, úgyse használom. mondjuk a képeken felismerhetőek a dolgok, így képjegyzetnek vagy hívófotónak lehet használni, fényképezésre úgyis digitális kamera a jó :)
így elsőre ennyi. ha valakinek kedve támad venni, akkor a soroksári EW-ben, ahol én is vettem, még volt pár darab akciósan 50e-ért.