Tomahawk_ Creative Commons License 2005.08.19 0 0 134

Szia!

Véleményem szerint,mint egyik madárpók, vagy vadállat sem, így az A.metallica sem szereti,ha fogdosod!Tudom a Lissek Rezső által írt szakirodalom? ezt sugallhatja.Amíg kicsi a pók,addig arra van programozva,hogy minden és mindenki útjából kitérjen..ez a túléléséhez a lwgjobb recept.Majd mikor "rájön", hogy ő egy erős állat azután már akár támadólag is fellép az útjába akadó zaklatókkal szemben.A brachypelmák lévén nagyobb testű úgymond lomhább talajlakó pókok, ők inkább a potrohszőreiket szórják elsősorban,csak végső esetben marnak...megfigyeléseim szerint elfutni pedig , egyszerűen lusták:-)

Kifejlett pókot..keress a Leguán díszállatkereskedésben az Alkotás utca 25 szám alatt,vagy sok hírdetésre akadhatsz a www.terrarisztika.hu oldalon,vagy a madarpok.hu című weblapon.Mindkettőről eljuthatsz egy chatszobába is ahol főként esténként esetlegesen felvetődő kérdéseidre választ  kaphatsz tapasztaltabb tartóktól.Smithi azért nem ritka pók annyira,hogy ne kapnál,persze ez sem egy kiló kenyér ami mindig van,olyan amilyet szeretnénk:-)Amit rád akarnak sózni nem tudom milyen faj lehet,de én a kérdéseidből ítélve egyelőre maradnék a békésebb talajlakóknál,aztán egy két év után jöhetnek ezek a futógépek is.Seemanni-hoz a megjegyzésem,hogy,(ifejlett korára vonatkozik a megállapításom) kevés nyugisabb pókot láttam eddig és több példányom volt  ezen fajból..én krumplinak hívtam az öreg nőstényem,mivel olyan nyugisan tűrte,ha arréb akartam terelni,mert útban volt a terráriumtakarításakor!:-)Tudom tudom Lissek egy vérengző fenevadnak írja le aki megcsapolja a háziállatok vérét Costa-ricában:-)

Üdv:Toma

Előzmény: szemközti sáv (133)