utu
szerintem meglehetosen elmegy a dolog off iranyba. meeg csodalkozom hogy lovas istvan felesegverese nem kerult elo. vagy orban allitolagos ilyesmi cselekedete.
nyilvan fogalmam sincs hogy volt e ilyen vagy nem volt (egy no a radioban allitotta hogy abban az idoben LAATTA orbannet a kutvolgyiben, arcserulessel, allitolag elesett), tehat fogalmam sincs hogy volt vagy nem volt abban viszont biztos vagyok hogyha lett volna akkor a jobboldal irtozatos egysegben zart volna orban mogott es a csillagot is letagadta volna az egrol. mint ahogy ez a gyerekelhagyasos esetben is tortent, ahol a rendorseg visszavonta amit a posztos rendor ujsagiroknak mondott. mintha olyan nagy dolog lenne egy figyelmetlenseg egy ilyen kielezett helyzetben.
a jobboldal kendenek is nekitamadt az atyai pofon miatt, amirol megintcsak gozunk nincs hogy volt vagy nem volt de valamiert a jobboldalnak nagyon fontos hogy ha volt is akkor is tagadja le. ha mar van egy nimbuszunk akkor vigyazni kell ra. ezert nem volt taggyules es stb es stb.
persze a baloldalnak meg ugy tunik mindenaron diabolizalni kell orban viktort. mar csak azert is mert elore nez es egy diabolizalt alakot esetleg 2010-ben konnyebben lehet legyozni.
tgm okossaga nekem nem nagyon fer ossze a cipofuzok mint abszolut bizonyitek emlegetesevel. es hogy elkussolt a baloldal mortimer ugyeben? pedig mortimer ciganysaga es egesz magatartasa azert meglehetosen 'kikezdheto'. milyen csond van az orvosi jelentessel ami pedig mortimer hazudozasat bizonyitja? de mar ugye ebben az ugyben nem lehet megszolalni. nem lehet felvetni mortimer es masok ciganysagat, akiknek ciganysaga abban merul ki hogy penzt vesznek fel. de vegul is sokak masok ciganysaga is CSAK ebben merul ki. de ezt ugye elviseljuk.
gondolom akkor antisystemet is kedveled hiszen tgm-el egyutt ugy tudjak fikazni az egesz nyugati vilagot mintha barmi ervenyes megoldasuk lenne a nyugati vilag 'bajaira'. a szocializmus. egyszeruen elkepeszto. antisystem mar tobbszor dicserte a volt szocializmust. hogy az milyen jo volt szembeallitva mai kapitalizmusunkkal. meeg az sem zavarja sem ot sem tgm-et hogy a kapitalizmus azert orszagonkent es regionkent eltero jellemvonasokat mutat fel es mozgasban, valtozasban van.
na mindegy, ez is off volt...