zzoltan Creative Commons License 2005.08.19 0 0 564
Kedves Szürkeszamár!

Kedves tőled, hogy megpróbálod kedvezőbb színben feltüntetni ezt a trafóházat.:)
Elsősorban a szellőző látványa az ami szivenütött. A velem ismertetett látványtervek alapján az ablakból a belső kertre néznék, zöld, füves területre. Ehelyett 4 méterre az ablaktól van egy méter magas, 4 méter széles betontömb, mely teljesen letakarja a füves terület többi részét. Szerintem a két látvány nem ugyanaz. :)
A problémám az volt, hogy így ezzel a tájékoztatási hiányossággal kész tények elé állítottak, és elvárják, hogy elfogadjam ezt az állapotot. Holott amikor szerződtünk még lett volna lehetőségem másik 3 ugyanilyen alaprajzú lakás közül választani, és megmaradt volna nekem a döntés joga, hogy elfogadom-e így ezt a lakást, vagy nem.

A háttérben inkább az van, hogy ezt a lakást is el kellett adni valahogy, és valószinüleg ennek ez volt a legegyszerűbb módja, hogy elhallgatták, sőt konkrét rákérdezésre sem tudatták a tényt.

Ami az alattunk lévő üzletet illeti, ezzel kapcsolatban is azt a tájékoztatást kaptam, hogy vendéglátóipari egység biztosan nem lesz az egész ház területén, mivel ezzel már sok problémájuk adódott. Hát majd meglátjuk.

A tegnapi összefoglalómból kimaradt, hogy szerződéskötéskor a kedves ügyintézőnk minősíthetetlen módon nekiesett a feleségemnek, mivel Ő bátorkodott feltenni egy kérdést a szerződéssel kapcsolatban. Szóval én abszolút nem tapasztaltam sem kedvességet, sem segítőkészséget. Amikor az áradozásaitokat olvasom az ügyintézőkről, néha elgondolkozom, hogy vajon biztosan ugyanabban az irodában jártunk-e, mint Ti? :)
Előzmény: Szürkeszamár (563)