Kedves zzoltan! Szerintem a trafóház miatt ne aggódj :)
Ez nem turbinás generátor (amelynek kénysezerű hangos szomszédságát más, sztárolt építtetők által épített társasházak lakói sajnos kénytelenek elszenvedni), sem konditerem, ahol estig szól a műzene. Szerintem nem fogod hallani a zaját.
Mivel hálózati áramról van szó, sem a frekvencia, sem a feszültség nem ártalmas a közelben lévő lakásokban lévőkre, a betonban lévő vasak pedig úgyis Faraday-ketrecként viselkednek. Nyaklánccal, műcsípővel és fém karórával a kezeden persze ne próbáld meg szerelni...
Ha nem egy forgalmas presszó vagy kisbolt van alattad, szerintem nem lesz rossz dolgod. Én akkor kezdenék aggódni, ha pl. egy punk-zenekar dobosa költözne valamelyik mellettem lévő lakásba... :)
Szerintem csak azért nem hívta fel erre a figyelmed az ügyintéző, mert egyszerűen ő sem tulajdonított túl nagy jelentőséget egy alattad békésen szundikáló trafóháznak. Én ugyan nem voltam ott, ezért távolról sem áll szándékomban a pálya széléről bekiabálni a dolgaidba, de én ebből nem feltételeznék semi rosszhiszeműséget.