zzoltan Creative Commons License 2005.08.18 0 0 562
Szerencsés vagy, hogy neked csak jó tapasztalataid voltak az ügyintézőkkel.

A bejárásig mi is örömmel néztük, ahogy épül a ház, és kivülről nézegetve minden tökéletesnek is tűnt. :) Ám a bejáráskor derült ki, hogy az ablakunk pont a trafóház szellőzőjére néz, ami azért is okozott sokkot nálunk, mert határozottan rákérdeztünk a szerződéskötés előtt, hogy milyen helyiségek lesznek alattunk, és egy szóval nem említették azt a nem elhanyagolható tényt, hogy alattunk lesz a trafóház. :(
Persze megpróbáltam rendezni az ügyet az értékesítővel és az ügyvezetővel is, de sikertelenül.
A kisebb baj az, hogy nem jártam az ügyben sikerrel, és nem sikerült sem árengedmpényt, sem valamiféle kompenzációt kicsikarni.
Ami felháborít, hogy az ügyintéző letagadta az egészet, sőt azt állítja, hogy igenis informált minket a dologról, és még a földszinti alaprajzot is megmutatta nekünk.

Na innentől kezdve nem vágom hanyatt magam attól, hogy nem 3 féle burkolat közül lehetett csak választani, mert legfeljebb nem kértem volna egyiket sem és leburkoltam volna magam a helyiségeket.

Viszont az, hogy valaki nem tájékoztat rendesen, később letagadja, és még hazudik is mellé, több mint felháborító.
Na ezek után azt hiszem mindenkinek jobb, ha nem megyek be az irodába és nem vágok az asztalra, mert még olyat tennék, amit magam is megbánnék. :)
Előzmény: Szürkeszamár (558)