Hi Phaser!
Elhiszem, hogy ilyen srác. Viszont el kell, hogy mondjam, én is ilyen vagyok. Aki ismer személyesen, az tudja, milyen vagyok valójában, viszont elég kíméletlen tudok lenni azzal, aki felhúz (később azérrt néha megbánom).
Nekem is volt egy kis gondom a KTM-el, amikor is a lánkerekem hollandija lelazult, és jött az olaj (pár csepp). Hát én sem örültem neki. Amikor megvettem is tudtam, hogy nem olyan minőségi, mint egy Japán, de másban sokkal többet ad, és ez néha többet ér. a lélek, mint a tényleges műszaki tartalom, szerintem. Egy Japán endurót sem tudok mondani, ami teccene.
Sportmotorban ugyanaz van. Látod én is Suzukit veszek, mert nagyon meg vagyok elégedve a márkával. Eddig a KTM-en kívül csak azom volt, és soha egyetlen pici gond sem. Viszont én, amikor a KTM-et vettem eredetileg egy új Aprilia RSV Mille-ért mentem. Na az sem jobb, mint az SV, de a futómű, meg a bomba design...... Szóval sokkal közelebb állna a szívemhez, de ha választani kéne, hogy melyikkel menjek világkörüli útra, én is a Suzikit mondanám, csakhát a Japán gépek Szürke Eminenciások, ez a nagy igazság.
Remélem, most érted az én álláspontomat is.