GaálGyuri Creative Commons License 2005.08.17 0 0 20

Kedves Mozdi és Tapcsi ! nagyon köszönöm, nagyon aranyosak vagytok, hogy feltettétek a gyűjtést a bajai kutyákért. a híresztelésekkel ellentétben augusztus 7 óta a honlapunkon látható a pillanatnyi állás, illetve van egy bővebb verzió is, amit hamarosak felteszek. http://hesser.fw.hu

ami az utálkozókat illeti, Karin07, tibbe és pinikutya, ez utóbbi mögött rejtőzik, talán sejtem is ki, olyan folyékonyan és gátlástalanul tud hazudni. egyszóval a Stex Alapítvány összesen 400 milliót kaszált az egy százalékokból összesen, több év alatt. ezt nem én találtam ki, hanem 1% os statisztikákból összeadható.

ugyanilyen tény, hogy a Stex alapítvány 7 év alatt összesen EGYSZER küldött, sok évi igérgetés és noszogatás után végre egy adag bolha elleni szert, ami MAJDNEM az összes kutyánknak elég volt.

tehát az, aki ilyet állít, hogy éveken keresztül, meg ellátta, meg kaját piát namégmitnem-et küldött a Stex Alapítvány, nos aki ilyet állít, legyen az a KáPé, vagy bárki más, az HA-ZU-DIK. ez mese hab nélkül.

namost, hogy abból a 400 millióból mi jót hozott ki a stex, háááát, van akinek filléres gondjai vannak, van akinek a nyakán a kötél, mint például mi a megmentéshez ennek a horribile összegnek az 1%-a is elég lenne, de "kiköltekeztünk" meg lehet nézni, azt a horribile 26 kutyát, akiket oda vetett jó sorsuk. na jó, hagyjuk a Stex Alapítványt, mert elhányom magam.  no még csak annyit, Stex Petike júli 26.án hívott fel és pattogott, hogy miért mondtam én a Blikknek hogy ő nem segített. aznap, amikor felőle lazán elárverezték a telkünket.

Blikknek kapásból letagadta, hogy én kerestem ezügyben, de ekkor előkerült tavaly november keltezésű levelem, amit Petikének írtam.

de legyen elég, ennyi is sok stexékből.

nagyon köszönöm mégegyszer Mozdi, Tapcsi, két segítő és három retek. a széles nyomsávú valóságban szerencsére sokkal jobb volt az arány.

ajánlommagamat

Gaál Gyuri

http://hesser.fw.hu

Előzmény: mozdi (-)