Arra kéne már rájönni, hogy bár a GMC topik főleg ilyen témáknak ad otthont, az irásos kommunikáció nem alkalmas ezeknek a finom árnyalatoknak az érzékeltetésére. It nem tud senki odébbülni (főleg a "saját" topikjában), nem tud ferde szemmel nézni, s végső soron pofán vágni sem. Ezt pl egy topikvacsin mind el tudom képzelni. S az ott szerzett tapasztalatok birtokában már egészen másként lehet folytatni ez elmélkedést itt a fórumokon is.
Viszont ebből a körből páran kilógnak, S mivel (mondhatom igy) ti voltatok a topikidegenek, akik nem vették a lapot, igy jogos ez a hangnem is (SZVSZ).
Hiába ismerjük mi egymást, valszeg dühös lennék, ha az én motoromra bármilyen formában beszólnál.
De mind1. Uncsi téma. Csak szeretném ha némileg disztingválnátok a jövőben!
A kivagyiságtól meg főleg borsódzik a hátam. Ökölbe szorul az arcom, amikor minden hozzászólásra egy kibaszott okos, mondhatni lekezelő/kioktató válasz érkezik, legyen az akárki.
Az hogy eddig nem kaptál KTM tesztmotor, nem tudom mi lehet az oka. Viszont a helyedben nekem pofám nem lenne forszirozni ezt a kérdést a továbbiakban (többi topik, levlist stb), bár tudom, ez nem barátság kérdése.
Na majd még folytatom. :-)