Sziasztok!
Kipróbáltunk egy újabb szállodát Sharmban: 5* "Radisson SAS"-t.
Előny:
Életemben nem volt még ekkora szállodai szobám.
Kulturáltan működő légkondi.
Nagyon szép, ápolt kert.
Csönd.
Búvároknak: Tiran pont szemben van:)
Hátrány:
Naama Baytől nagyon messze (reptér túloldalán). Idő. Pénz.
Szálloda bankautomatája sose muxik.
Szállodai kaja ehetetlen - értsd húsféle nincs megfőzve/megsütve sose, rizs v kopog v csicsog, főtt krumpli harsog. Szégyenszemre volt olyan nap, amikor vajaskenyeret vacsoráztunk.
Egyik finom vacsora után másnap az egész társaság fosott. Sorry.
Hogy az egyiptomi öt perc náluk 1 óra (ami miatt az egész reptéri busz ránk vár, mert még mindig nem hozták le a csomagjainkat), az egy bosszantó dolog, de ha arcba hazudnak, azt nem szeretem.
Takarító- és egyéb kinti személyzet udvarias, az éttermiek egy része már kissé hanyag, a porta-recepció bunkó. Sorry.
Aki a tengerpartot is használná, hátrány lehet, hogy a tengerbe csak a mólón lehet bemenni, az viszont vagy 5 m magas.
Ennek ellenére a Lighthouse jóvoltából nagyon finomakat merültünk, így az út jól sikerült, búvárok és kisérők is jól érezték magukat.
És ha a Csaba el tudja érni, hogy a Malév felismerje végre, hogy hiába elég a 20 kg egy heti ruhának, a búvárcucc már tuti nem fér bele a súlyhatárba - az maga lenne a kánaán. Én még örültem, hogy végre nem 30 kiló volt a búvárcucc hanem csak 25, aztán a reptéren drága Malév fizettetett. Szívesebben mennénk OTP-vel mint Kartagoval, valahogy kényelmesebb, simább volt...