Feribá04 Creative Commons License 2005.08.17 0 0 710
Sziasztok!

Ne haragudjatok hogy beleugatok, de jelenleg talán ez az egyetlen topic ahol a sportágról van szó.

Szóval ez brazil igazolás egy kicsit meglepett, de nem osztom a véleményem azokkal akik azt mondják onnan nem lehet jó játékost hozni (hallottam ilyen hangokat), mert a sportáguk évek óta magasabb színvonalú a miénknél (világversenyeken gyakran kinnt vannak), bár tény hogy amióta Oscar Schmidt abbahagyta elég nagy űr keletkezett. Mindig volt sok jóképességű játékosuk még akkor is, ha ott tényleg mindenki csak a focinak él.
Kíváncsian várom mindenesetre.

Celejről nem először írom le hogy szerintem nagy fogás és valami azt súgja az Olajban még jobb teljesítményre lesz képes, mint tette azt az Univerbe beugróként. Tudom hogy nem szabad Aleksziccsel összehasonlítani és nem is tenném, hiszen a jugó sokkal technikásabb, de a lengyel védelmében annyi mindenképp elmondható hogy jobban védekezik, emiatt jobban megfelel a mai kosárlabda elvárásainak, illetve szerintem a triplát is legalább úgy dobja.
Kíváncsian várom mindenesetre :)

Erről a Frana műtétről szegény Davisünk jut eszembe.
A bajnokság megnyerése után tett ugyanígy szintén a vezetőség tudta nélkül. Remek játékos, közönségkedvenc ide vagy oda megbüntették, de ami még rosszabb az operáció el is lett baszva és ez indította el lefelé a lejtőn a remek hátvédet.
Nem vagyok benne biztos, hogy olyan könnyű jó magas embert találni, Frana pedig Szolnokon egyértelműen bevált. Szvsz megérne még egy lehetőséget, de csak akkor ha teljesen egészséges.
Kíváncsian várom mindenesetre :))

Üdv,
Feribá04