Igen, van már picimacink. Elindultam a két gyerekkel, esőkabáttal felszerelkezve, mire odaértem volna a dokimhoz (a picimaci vásárlás előtt be akartam szaladni), apám telefonált, hogy ő is a Blahán van, épp megvette a picimacit. Én már megígértem a lányomnak, hogy ő választhat, de nagypapa átérezve a helyzet fontosságát, a fájós lábával buszraszállt, hogy sürgősen megvegye a picimacit. Igaz, hogy zöldet vett (az eredeti rózsaszín volt), de vett még egy lila fókát, egy hóembert és két aprócska dobókockát. A blokk szerint 50 Ft volt az egész. Most a picimaci mellett a fókát is szorongatja, így mind a két kezecskébe jut valami. Legalább megtanulta, hogy pisilés előtt mindent lepakol a kezéből. De nem telik el nap, hogy meg ne emlékeznénk elvesztett kis barátunkra. :-)
Viszont mivel apám mindenből egyet vett, még el fogok szaladni a boltba és mindenből veszek tartalékot és eldugom.
Tegnap anyukámék elvitték a lányokat, és MA DÉLELŐTT 11-KOR KELTEM FEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Igaz, hogy kicsit későn feküdtem, de ígyis 10 ÓRÁT ALUDTAM FOLYAMATOSAN!!!!!! Amikor anyukámék elvitték már így a lányokat, akkor valamit el kellett intéznem, és korán kellett kelni. Még délután elmegyek egyet sétálni, anélkül, hogy meg kellene terveznem az útvonalat (a gyereknek minél kényelmesebb legyen, melyik buszra lehet babakocsival felszállni, hol van mozgólépcsó, hol kell kevesebbet cipekedni, stb - gondolom nektek ezt nem kell részletezni).