pintnek sztem tökéletesen igaza van. kb a 3. hozzászólás után jutottam én is erre a véleményre miszerint nincs semmiféle elmélet, kíváncsiságból azonban végigolvastam a topicot. a helyzet leginkább azokra a viccekre emlékeztet, mikor a történet egy titok körül forog (pl.:"mi történt a lioni omnibuszon?", kb fél órán keresztül mesélve...) , s mikor már a főszereplő éppen megtudná a titkot, egy isteni beavatkozás révén a titok utolsó hordozója rendszerint szörnyethal:)
ha esetleg tévednék, (amit erősen kétlek)és mégis van valami eget-földet megrázó tudományos fantazmagória, nem hiszem h az elmélet megütné akár a kedd esti fókusz, a blikk,a kacsa, vagy az ufó magazin színvonalát is.
(de ezt a bekezdést visszavonnám én biztos vagyok benne, h nincs itt semmiféle teoriáról szó :D)
továbbá:
Egy másik topicból nagyon ismerős ez a stílus , az én teóriám szerint iXman=Visionary (a másik topicból) csak nézzük meg a két topicban a hozzászólásuk utolsó dátumait :P
http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=0&na_step=30&t=9107086&na_order=