Hát neharagudj, de téged sem az eszedért szeretnek !
Mióta menti fel egyik hülyeség, a másik aljasságát ?
Azért szégyeld magad. Ahelyett, hogy a saját portád mocskát próbálnád eltakarítani (pl. "ez a honlapajánlgatás tényleg minősíthetetlen"), ahelyett elkezded terelni a témát oda, ahol jót fröcsöghetsz.
De OK, beszéljünk dec. 5-ről.
Miért ? Szerinted mi lett volna a jó válsz ? Az igen, a beláthatatlan következnényeivel ? A nem, a vállalhatatlan következményeivel ?
Vagy egész egyszerűen elfogadjuk, hogy a magyar választópolgárok a TÁVOLMARADÁSUKKAL elküldék a büdösbe a sok politikai paprikajancsit ! Élén az MVSz-szel és a Munkáspárttal !
Persze, lehet ütni a vasat, hogy nemzetárulók, meg egyébb marhaság. De mond csak, ha emiatt pl. összeomlott volna az egészségügy, és történetesen valamely kedves hozzátartozód emiatt nem kap orvosi ellátást, vagy éppen rámegy a havi fizetése a gyógyszerek felére, akkor is korlátlan és feltétlen igen ? Ne mond, hogy ez nem realitás ! Már most is az összedőlés határán az egészségügy !
Szóval mi lenne, ha frecsegés helyett gondolkoznál. Mi, mivel jár, mi, mekkora kockázatot jelent, azok mérsékelhetőek, avagy nem ?
A politika ugyanis ez. Kiválasztani a legkisebb veszteséget.
Nincs senkinél a Bölcsek Köve. Mintahogy abszolút igazság sincs.
Csak ezt egy bizonyos kor felett illik belátni.
Ja ! Hamár hazaárulás: Ki árulta el jobban a nemzetet és a hazát:
Gyurcsány a degenerált nemjével, Orbán az infantilis igenjével, Szálasi a brutális vérengzésével, vagy Rákosi a terrorista rémuralmával ?
Több választ is elfogadok !
"Nézzük gyurcsányékat december 5.-e előtt.
Magyarok ellen uszítottak. Nem tagadható.
Magyarok ellen ellenszenvet, gyűlöletet keltettek. Nem tagadható.
Nemzetárulást követtek el azzal, hogy a nemzetet szembefordították önmagával.
Ez sem tagadható.
Az sem, hogy ez a honlap hozájuk tartozik."
ÁÁÁÁ ! Ki uszított a magyarok ellen ? Vagy csak szeretnéd ezt hinni ?
Na szép ! Tehát aki nem hajlandó egy felelőtlen politikai kalandba beleugrani, az uszít a nemzet ellen. Mein Gott ! Dein Tiergarten ist riesig !
"Természetesen nem határolódom el tőlük, miként ti sem...."
Kitől is nem határolódtam el ? Ja ! Én egyes szám első személy vagyok. Nem többes első !! Krucifix !