Szia Zsozso !
Illetve mindenki akit a prima rehana érdekel.
Kaja: fullra terített svédasztal, sokfajta érdekes kaja, de a harmadik nap után nagyon unalmas, és iztelen érzése lett a főételeknek, magyarul ez a funkció nem jött be, de a sütemények minden nap kb 10-15 fajta azok nagyon ott vannak, , a levesek is királyak.
A medence feletti étteremben van napközben hot-dog meg hamburger az viszont nagyon ízlett, a krumpliért fizetni kellet(15), de az két embernek is elég.
![Kaja](https://img.index.hu/imgfrm/1/6/5/9/THM_0000761659.jpg)
A szálloda szerintem nagyon szép, mindennap takarították, voltak apróbb hiányosságok, meg nem kell egy európaihoz hasonlítani, de nekem nagyon tetszett, szóval szerintem nem fogtok csalódni.
Part: 5 perc séta nem vészes, 50 m-en keresztül bokáig érő víz (apálykor még addig sem) utána hirtelen mélyűl, önfeledt fördőzésre, labdázásra, tökéletesen alkalmatlan, kisgyerekek sem élvezik szerintem. De, a halakat nézni, a felszínen búvárkodni tökéletes, voltunk Ras Mohamednél, ez a part is volt olyan szép. Vízalatti gépet vegyetek a szálloda elötti srácnál, és Ő elő is hívja 2 óra alatt tökéletes minőségben max 1500 ft-ért, aztán megvenni a következőt és vissza a partra
Más szállodával kapcsolatban sajna nincsenek élményeim, de ez szerintem nagyon jó választás.
Fakultatív mindenképp féláron a helyi irodákban, maszk pipa kötelező.
Ha van konkrét kérdésed ne habozz.
b.