cucurbia Creative Commons License 2005.08.15 0 0 753

Köszi,

majd a héten járok néha a városban akkor összefuthatunk,csütörtökön vidékre is megyek megint hajtásbeszerzésre,ha összejön.

Oltani kénytelen voltam,igaz csak szemzökést találtam,és ugye először csináltam életemben.Sajna az egyik hibihajtás amit németböl kaptam inkább hervadni akart mint hajtani,és mivel ebböl hármat kaptam,megprobáltam igy megmenteni.Nem nagyon találtam elég vastag alanyt de egy régi rozsaszinemet feláldoztam.Táskás oltást probáltam a neten azt irták az a legjobb.Ha nem,még akkor tovább probálom a többit gyökereztetni bár már 5 fajta kidöglött.((

Kicsit az alja ami a közegben volt már károsodott,de megprobáltam addig visszanyesni,hogy ép legyen az oltohajtás alja.

Majd meglátjuk,most az üvegházban van,zacsi van rajta.

A Rappai dugványok sem nagyon akarnak eredni,inkább penészedik(föleg ebben a hüvösben,ha meg leveszem a takarást,akkor meg kiszárad(patthelyzet,igy is ugy is kidöglik),szerintem jövöre ha megyek mindenröl két hajtást kell szedni egy dugványt ,egyet meg oltásra,olyan vastagot,amilyen vastag alanyt jövö évig össze tudok szedni.Nem tudom hibit lehet-e zöldoltani???

Előzmény: gáborke (752)