Incánus Creative Commons License 2005.08.14 0 0 72
Kedves ikaljan!

(ha nem olvasnál más topikokat, megjegyezném hogy GP vagyok új nicken)

továbbra is tartom a véleményemet, hogy, egyrészt, a Korán nem isteni mű és az iszlám nem Istentől ered, és ennek alátámasztásul arra mutatnék rá, hogy Mohamed életéből teljsen hiányoznak a csodák. Nem kell itt halottak feltámasztására és víz kettéválasztására gondolni, legalább egy egyszerű ördögűzés vagy ilyesmi... nagyon hiányzik nekem az iszlám isteni eredtének az alátámasztására. Továbbá, a hozzászólásod (és a hozzáállásod) kitűnően illusztrálja azt, amiről beszélek: Jézus és Mózes esetében a csodák nem egyszerűen az emberek meggyőzésére szolgálnak (éppen Mohamed esete bizonyítja, hogy erre nincs is szükség), hanem bizonyítékul a hívőknek, hogy itt az ember hatalmán messze túlmenő erők munkálkodnak a javára. Az iszlám luciferi "támogatottságára" meg a robbanásszerű terjedése utal (a keresztények üldöztetéseit, gondolom, nem kell neked ecsetelnem).

A hozzászólásod többi részét köszönöm, jó, hogy kijavítottad a pongyolaságomat a Tórával kapcsolatban. A kék pizsiben repkedéssel kapcsolatban nem tudom mint mondjak, tudtommal a rómaiaknál nem is volt pizsama.

Incánus
Előzmény: ikaljan (48)