Hi hvik! Bizony nagy öröm az ilyen, ha egy Hammond, a maga teljes terjedelmével bekerül a házba. Ma beszéltem LaurensHammond-szaktárssal, azt mondta, a Te orgonádban valószínű, hogy ugyanaz a lacika van beépítve, mint az enyémbe - bocs a fiaméba :-))) Ha visszamész az általam felrakott képekhez, akkor a 4-7 képek ábrázolják lacikát, rajta van a mese fehér papíron "Leslie Tremolo Unit" címmel, meg
a rajz is.
Itt most felteszem Neked újfent:
Mint azt előzőleg írtam, nem mertem szétszedni, nehog y valamit elcsesszek, csak benyúltam és bizony ott forog szépen a "centrifúga". A lényeg, hogy a szaktekintélyek (LaurensHammond és Tehtube szaktársak) szerint nagyon jól szól a ketyere még telefonon keresztül is. Ez azt jelenti, hogy a Tied még jobban fog "nyekeregni", lévén, hogy abban ott vannak a tone-wheel-ek is. Ami nálam szerencsés, hogy van egy oktáv basszuspedál is, meg ugyanaz a dobgép van benne, amit Tehtube-szaktársnál láthattál. Lacikáról csak annyit, hogy volt egy-két "klónozott" példányom, de ami az Aurorában, azaz nagy valószínűséggel a TR-200-ban is benne van, messze leveri az összes utánzatot. Én magával az alaphanggal is lacika nélkül is ki vagyok békülve, ez nem a vad karcos, hanem inkább lágy, nyugodt.
Az én gépem igencsak egy nappali szobában tölthette idejét, mert szinte egy karc sincs rajta, minden tökéletesen működik, csak egyik-másik húzóregiszter zizeg egy kicsit, de csak a tili-tolizáskor, játék közben nem. De ez gondolom egy kis pucolással megoldódik.
A lényeg, hogy lacika szerintem mesés és Neked is fog tetszeni. Oké, nem egy 770-es, de azért tisztességesen szól; a fel- és lefutás libabőrössé tett. Ja, és lacika eredeti amerikai (külön rá van írva, hogy Made in USA), tehát nem valami német utánzat. Nem akarlak bosszantani, de bizony nem lesz könnyű kivárnod azt a másfél hónapot, amíg a hangszered hazakerül.... Üdv.: Zsolt