Én is csak ezt a borítóképet találom mindenhol:
Nem sokkal több a semminél, de azért mégiscsak. Mindenesetre nagyon szexi kép.
:-))))
Mondjuk szerintem az, hogy megvárjuk-e, hogy menjen egy film a tévében, az a lehetőségektől is függ. Én így, hogy ott az a szuper videótéka, ahol szinte minden megvan, általában nem tudok ellenállni a kísértésnek.:-) A Jack's back meg egy nagyon hirtelen döntés volt. Először meg is bántam, hogy megrendeltem, de már nem lehetett visszavonni. Azért mostmár örülök, hogy megvan, még akkor is, ha valószínűleg találhattam volna értelmesebb helyet is annak a nem túl kevés pénznek, ami erre elment. Megpróbáltam lemásolni, de a másolatot nem lehet rendesen lejátszani a védelem miatt. Reméltem, hogy egy ilyen régi kazin még nincs olyan komoly másolásvédelem, de mégis... Pedig rád is gondoltam, hogy esetleg csinálok neked is egyet. A fene egye meg. Na, mindegy...
Te a Pretty in Pink-et láttad egyébként teljes egészében, vagy csak azokat a részleteket, amik a honlapon vannak? Mert én most megnéztem azt is, és bejött. Nem valami egetrengető történet, de olyan kis kedves, hogy nem lehet nem szeretni.
Amúgy én is hallottam róla, hogy A gyönyör rabjai végét újraforgatták, de amúgy látszik is, mert JS-nek az uccsó jelenetben feltűnően más a frizurája, mint korábban. Az biztos, hogy Max az eredeti változatban is Nora után megy New York-ba, mert úgy vettem észre, hogy csak a onnantól kezdődik a másiksérós rész, hogy elkezdenek beszélgetni, azután, hogy Max leült az asztalhoz. Mindig azon gondolkodom, hogy vajon milyen lehetett az eredeti befejezés, ami nem "közönségbarát." A nő elküldte, és kész? Vagy valaki megölt valakit?:-))))
Mert az oké, ha ott fejeződik be, hogy Nora lelépett... De szerintem ez eredetileg sem így volt...