viktorya Creative Commons License 2005.08.13 0 0 2409

Elég volt a pontom az állami finanszírozáshoz, de mindenképpen ingyen lenne a gyes miatt. Viszont a hátulütője a dolognak, hogy Sopronban van a suli. Az ősz folyamán 4 x 3 nap. Mindig csütörtökön 2 kor kezdődik az előadás és szombat délutánig tart. Tehát kb. havi 1-2 hétvége. Viszont minden tárgyhoz, amiből majd vizsgázni kell komplett kidolgozott tételsort kaptam :))) Meg a fülest az összes tanár minden rigolyájáról :))) Már csak túl kell élnem a pindúr jövőhét utáni műtétjét, és utánna belevetem magam a tanulásba. Október közepén grafológusi szakasszisztensi vizsgát teszek. Ha belegondolok, az érettségi után a hátam közepére nem kívántam a tanulást, most meg képes vagyok több sulit is egyszerre végezni.  És valahol örülök is neki, hogy előbb gyerekem lett, mert úgy gondolom tanulni bármikor lehet, de szülni csak bizonyos ideig. És a nagyfiam nagyon örül neki, hogy egyszerre leszünk iskolások  :))

Ja, és ide nem olyan hatalmas a túljelentkezés. A régi töri érettségi 4-esemmel simán bejutottam ( gondolom ez csak idén volt így, de hát mindig is a zavarosban lehetett a legjobban halászni )

Előzmény: okuláré (2408)