Törölt nick Creative Commons License 2005.08.13 0 0 8453

Kedves Taki Laci Bácsi!

Jó rendben van.

Kimentél utast számoltál kevés volt gyalázatosan kevés.

Ez valamilyen okok következménye.

TE tényeket rögzítesz. Azokból számolsz valamit.

Nekem , egy bajom van.

Mégpedig, ha egy területen, nincs több szolgáltató, PL a Volánok is egymás területére bejárnak, akkor eltunyul a jelen esetnóben volán és azt csinál amit akar.

Szegedi példa is azt mutatja, hogy egy " MÁVAUT" vagy maszek busz életképes útvonalon több utast hozhat, mint amire valóban számítottak.

Ezt matill meg tudja ítélni, sőt vedd figyelembe, azt, hogy a helyijárat egy félkarú rabló jelenleg.

Ott szép summát akasztanak. Helyijáraton , ha figyeled, nem mindig van elég utas, de a pénz amit kérnek a vonaljegy felülübereli a MÁV-ot meg a Volán helyközi tarifát, tekintve, hogy pl egy 67,5% os kedvezmény helyijáratra nem helyközi érvényes.

Marad a gyaloglás, vagy 1 havibérlet valahol ahol nem tudom kihasználni.

Győrben 1 diákbérlet olcsóbb mint 2 db vonaljegy.

Más:

Az érdekel, hogy a hegyi vonalvezetésű Bakonyi, Bükki, Mátrai vonalakkal mit forgalsz a fejedben.

Az nem a legjobb megoldás, ha van valahol teherforgalom, kővel fával megrakott teherautók járjanak.

Házam előtt most csinálták az utat.

1983, 1986 ban volt előtte megcsinálva.

19-22 év kell ehhez, + szenyvíz, gáz, stb beruházás,, önerő, önkormányzati lóvé.

Ne tegyük tönkre ott az utakat, ahol van vasút.

Hegyvbidéki turistavonalainkat ne számold fel, mégha elsőre ez kecsegtető.

Sok mellékvonal bírja a 50-60 km/h sebességet.

Szép tőlük.

Akkor kell bezáratni ezeket, ha "lerohadnak" ami 10-15 év.

A síkvidéki mezőgazdasági mellékvonalak, meg a 10-20 km sebességű szakaszok nem érdekelnek.

Ott vége.

Kár Romhányért, de ez van.

Van teherforgalom.

Más: V_petinek is ajánlottam a www.vpe.hu oldalt

Te is ajánld légyszíves,.

Ott kijönnek olyan számok, hogy fejreáll valaki.

A GYSEV viszont érdekel, hogyan lehet ingyen megkani ajándékba egy "mellékvonalat=15"

Erről bővebb infó kellene.

Köszi.

Előzmény: Törölt nick (8449)