lehellke Creative Commons License 2005.08.13 0 0 72
Kedves NEO1942 s kedves barátaim, a mi Urunkban?
 Pont most olvastam NEO1942 barátunk biztató iratát, meg hogy csalódtatok lehellbe, s hogy őszinte legyek, énis, mert fejjel nekiment a semminek, nos annyira, de annyira lenyomnak bennünket, s azt hiszem mindenkitől, minden tekintettben, a legmélyebben vagyunk, s nem ok nélkül?
 Csak megemlitem, hogy a magyarok az igaz Jézus népe e, abszolutli - abszolutli abszi - ulti mindörökké, s hogyha az agyunk egy párónknak, amin mióta lehellke megjelent, azon dolgozok, de irtózatos de irtózatos ellenállás van, s a legborzalmasabb, egy páran ismerik az abszolut - ultimó fegyvert, azaz tudják hogyan kell benünket megfélemliteni, csak vegyük Lebenstodot, aztán vannak többen, akik csak be be ugranak, aztán akik nyomravezetők lennének, bizon azoknak csapda után csapda, na MOST OLYAN GYÁVA LETT A MAGYAR, S MINDEN NÉPEK KÖZÖTT LENT A FÖLDÖN FEKVŐ, mert az Istenük szakállát is le kellene tépni, MOST ENGED KI MAGADBÓL, HA SEMMI SZABÁLYT NEM SÉRTETTÜNK MEG, NA MOST AZ AHOGY TÖRTÉNT, LEHELL GYERE VISSZA, MERT MOST JÉZUS IS, AKI ABSZI - ULTI ERŐ - HATALOM ÉGEN FÖLDÖN, persze én nem tudom, csak Jézusnak hivom, mert miért akarod elvenni tőllem, aki nekem nem ártott, nem bántott, s abszolut - ultimó, nekem mindig a legérdekesebb ember volt a földön, csak ha zsidó, akkor nem kell, de nem kell semmi, az élet se, na ez voltam, mig ODA VOLTAM ADVA AZ ÖRDÖGATYÁNAK, hogy abszi - ulti kiismerjem üket, értitek, addig nem megy, mig abszi ulti nem ismered meg jobban a halált, aki a halállal ijjeszget, mint most magadat? DE AZ ÉGIEK KEZÉBEN VAN MINDEN, EZ IS, MEG A POKOL IS, TÖBBSZÖR MEGGYŐZŐDTEM RÓLLA, DE A LELKEKET, A TUDATUNK NÉLKÜL, AZ HOGY LÁTSZ S ÉRTED MI TÖRTÉNIK VELED, NEM LEHET ADDIG, CSAK HA ÜTÖD VERED MAGADAT, ESETLEG AKARSZ MÉG DÖGLŐDNI, NA MOST KEZDTEK MINT ÉN, MER MOST MEG, NEM LEHET ELHAGYNI A MÁSIKAOKAT, PL. TITEKET, MEG EGYETSE, MERT EGY TEST VAGYUNK, AMIT MEG KELL ÉRTENETEK, DE VALÓBAN MINDEN, CSAK HA ÉRTED, S MOST TE TETTED, NEM ŐK, VAN SZABADULÁS!!!
 Az AGYUNK egy irtózatos árram - fejelesztő, tehát ha azt áttudják venni, amihez megint EGY ÁLDOZATI MUTATTVÁNY szükséges, ami most a gyerekemre meg a közvetlen környezetemre,mert ha gyereket csinálták az az övék, nem a fentieké, s addig abszi - ulti ük ugy stimmolják, mig nem tudod felébreszteni benne az érdeklődést, több iránt, mint a szexxx meg e wilág cuccok az egekbe, amit nem tudunk addig, mig fel nem adják maguktól, DE MOST A SZERETET, MEGÉRTÉS, EGYMÁS IRÁNT IS, MERT MONDOM, AZ AGYUNK ÖSZPONTOSITÁSA, NAGYON FONTOS, HOGY UGYANARRA TUDJUNK KONCENTRÁLNI, NOS CHONCENTRÁLLÁS, látjátok a chonok megelőztek mindenkit, s mindenki retteg tőllük, de most az ellentáte is, vigyázzunk tehát a zsidókhoz főleg, aztán minden wallásosohoz, aztán főleg az ewoluczionistákhoz, csak SEMLEGES ÁLLÁS, mert rögtön belénk vágták a horgot, most az övék leszünk, mint tapasztaljátok a mindennapi életben is, s ténleg az anyagi, bizon a legfertelmesebb, mert ha nagyon kibabrálnak valalakivel, akkor anyagilag teszik tönkre, ami se család semmi, hisz nam látjátok miért nincs egy épkézláb család többet, s egyre nagyobb nyomor? 
 Ha velem csak ugy, keressük az IGAZSÁGOT gondoltok rám, meg mi egymásra, akkor megégnek azok, akik lehetettlenné akarnának tenni bennünket, a szó szoros értelmében, aki most meg akar akkadályozni, vagy szétvállasztani, azok megégnek, de megmutatom nektek, hogy abszilum ultimátom  fegyver az öszpontositott agyközponttal látás, csak amire az agyunkkal öszpontositunk, vagy a miénk,(minden hozzánk jön, mint KÉP is) azaz csak képzeld el, maga ahogy ük dolgoznak,MÉDIA, csak annyi, s nem kell az egekbe képzelődnünk, mert mondom, hogy dolgozik, s MÉDIA A KEZÜKBE, ultra hatalom mindenek felett?  (már leirtam, s ime hiányzik) Nagyon de nagyon hállás vagyok a jó Istennek, hogy barátotok lehetek, de nem merek kirohanni mint Zrinyi, mert ezek, készen vannak, s mi meg nem, az a baj?
 De biza, a föld egy anyahajó, s hatalmas atomgenerátorok vannak belül, meg abszi - ulti olyan vezérlő chonputer berendezés, amit az agyunkra is befolyásolhatóan, ODA VISSZA IS müködik, nos ezért a médai, mindenek felett, BESTIA 666... aki kezében van, az a győztes???
 FUFÓK VAGYUNK, NEM MUYÁK? (maya mayar?)
Előzmény: NEO1942 (64)