én is itt vagyok, csak nem volt nagyon mit írni...:))) bár azt azért elmondanám, hogy bánhatjátok, hogy még nem értetek rá, mert a Satiék háza gyönyörűűűű!!!!!!! És a kiskutyus is nagyon aranyos, és kitartó. Nem nagyon szereti, ha kizárják...
én most buslakodom, mert majdnem Jordánia, aztán lehet, hogy mégsem... most várakozás, némi összezördülés kinti barátunkkal, bevágtam a durcát... szóval várunk...további tervek is vannak, nem tudom mi lesz...
arab órám az most lesz mindjárt....még mindig nagyon nehéz. Volt 2-3 hét szünet, és még nem tudtam bepótolni a lemaradást sem...de most ilyen szavakat tanultam, hogy naplemente, meg napfelkelte...nagyon szép... külön szavuk van még a késő délutáni órákra is... nagyon furcsa...a hajnali órákra állítólag még egy csomó más szavuk is van, de azokat nem tanultuk meg. Az a baj, hogy Ibrahim gyorsabban tanul magyarul, mint én arabul, igy aztán nem strapálja annyira magát az ember...nekik sokkal jobb a nyelvérzékük.
Nna! Hol vannak innen a többiek???? Én üzentem BB-nek, hogy írjon már, nem ér eltünni, de ugy látszik semmi hatás!!!!