Gernyó!
Bocs hogy belerondítok a fórumba, Szennymestert (Migit) nem tudom elérni, egyfolytában török-eunuchok karatyolnak a telefonba:-)
Téged sem tudlak felhívni, a szaros üzenetrögzítődetmeghaúgysemhallgatod, egy kis utánnanézéssel meg lehet szüntetni !!!!! (sok-sok forintom bánja, ezért úgy döntöttem, legközelebb nem leszek tekintettel Marcsira, bemegyek veletek a városba inni, és a tanári fizetésedből meghívatom magam egy karsó' sörre, majd pedig addig iszunk, amíg meg nem jelenik rólunk egy-egy fantomkép a Kékfényben) A problémám a következő: Szept 15-16-án játszhatnánk Szegeden egy egyetemi rendezvényen+a repülőnapokon, de nem tudom,Szennynek van-e akkorra leszervezve vmi programja. A kurva nagy kérésem az lenne, hogy írj már valamit arról, hogy van-é tudomásod arról, hogy ez a lúzer-cimbi nyaral-e akkor is, avagy nektek van-e már tuti leszervezve. Ja és...Meg kéne beszélni egy kalocsaiidőpontot arra, hogy mikor kéne leamortizáljuk a helyi sínhedeket és pmobilosokat. Szenny azt említette, ti vmikor szeptemberre gondoltatok. Én pénteken megyek haza, tudnék talán szervezni egy s mást.Ez mondjuk először úgy is tapogatózás lesz, de aztán időpontban kéne gondolkozdi. Remélem a mailcímemet megtalálod ha a nickemre klikkelsz, ha nem,akkor töltsd fel a mobilod, még próbálkozom...
Ja és...miközben a honlapodon a tusrajzaidat nézegetem, szerintem iszonyatmódon rá tudnál pörögni a linó-metszésre, vagy ha nem, hát egy egy pszichológusra:-))
Minden jót, várom a választ!
Szenny-Balázs: