ath Creative Commons License 2005.08.10 0 0 513

félelmetes, hogy bár magyarnak állítod magad, egy fehérorosz propaganda közlemény szintjén mozog a mondandód.

egyébként pedig nem mindegy: én leírhatom, hogy ez egy szar ország ahol szarul mennek a dolgok, mert ez az én hazám és jogomban áll kritizálni. ha ezt egy francia teszi, ki fogom kérni magamnak.

de ha csak az empirikus tapasztalataidnak hiszel, javaslok egy lazább kirándulást mondjuk south-central los angelesbe, ahol az egymást bőszen niggerező feketék között kipróbálhatod, hogy mit lépnek ha egy fehér ember mondja rájuk ugyanezt.

egyébként még mindig elsunnyogsz amellett, hogy a suttogó pld micsoda. azt nevezhetjük nyilasnak, amikor nyilaskereszttel reklámozza magát, vagy ez is sértő? tegyük fel, hogy ezt már te sem tudod elnyammogni, ugye? akkor ebből kiindulva azt az oldalt, amely ezt a cseppet sem félreérthetően nyilas lapot 'társoldalként' tünteti fel, minek nevezhetem?

egyszerű kérdések ezek, hucul barátom, csak egyszer kellene összeszedni a bátorságodat és konkrétan, nem laposkúszásban válaszolni rájuk......

Előzmény: takacsi (511)