Ismet egy hibas erveles... ;)
Nem azert nem hagyom a penztarcamat egy padon, mert azt barki is ellophatja, hanem azert mert a benne levo dolgokra barmikor szuksegem lehet. Nem tudom elore, hogy mikor ehezem/szomjazom meg, azt sem, hogy mikor jon ram a pisilhetnek, vagy mikor fog igazoltatni egy rendor (az irataimat is a tarcamban hordom). Az elobbi elestekben allandoan vissza kene rohangalnom a varos kulonbozo pontjairol, ami rengeteg idoveszteseg. A rendor meg siman orizetbe vehet, ha sehogy nem tudom igazolni magam. Ez szinten egy csomo hatrannyal jar ram nezve.
A kocsimrol meg annyit, hogy bar van benne riaszto (igy vettem), megsem kapcsolom be soha. Igazabol a tavkapcsolojat sem hordom magammal, mert kenyelmetlen, ha zsebre vagom. :) Amugy mostanaban vacakol az ajtaja es nem lehet normalisan bezarni, de ettol meg nem fogok rosszul aludni. Egyik reggel meloba menet eszrevettem, hogy az ejjel valaki kinyitotta es atforgatott benne mindent, de meg a tescos kocsiba valo 100ast sem vitte el, ami a muszerfalom szokott lenni. Ugyancsak nem vitte el a szerszamokat vagy hatarido naplomat es a feljegyzeseimet sem. Ez kb 3 hete volt es azota sem csinaltattam meg az ajtot. Lehet, hogy hulye vagyok, de en hiszek az emberekben es azt is tudom, hogy a vilag is ugy fordul feled, ahogy te a vilag fele. Szeritnem gondolkozz el ezen... ;)