Megjöttek a régi barátok!!!
Úgy néz ki, hogy a Tuji még nem ocsúdott fel, ezért én kezdem az élménybeszámolót. Az első pár nap átlagos vizitúra volt, de aztán az utolsó előtti szakaszon leszakadt az ég. Olyan esőt még ablakból sem láttunk, mint ami a kenuban ért minket 1 km-el a cél előtt. Ki kellett kötnünk, mert villámok cikáztak körülöttünk. Ott vacogtunk 4-en esőkabát nélkül összebújva mint a buzik. Szerencsére a szállás egy termálfürdő campingjében volt. Ettől kezdve 3 napot táboroztunk ott, egy percre sem állt el az eső. Mit volt mit tenni: ittunk! Nem keveset! Reggel mi nyitottuk a kocsmát, zárásig ott voltunk (addig hagytuk el, amíg wc-re mentünk), és a fedett teraszán aludtunk, reggel a nyitáskor örömujjongás és kezdődőtt előröl az egész. Persze a nagyhangú barátokból dőlt a hülyeség. A teljesség igénye nélkül:
Tuji: A cégnél én vagyok a csodaember. Annyit iszok mint a többiek, de én haza is vezetek.
Milán: Mikor megszülettem hosszú voltam és rövid...
Tuji: (fekszik a sátor mellett, hajnali 3-kor, már nem beszélget vele senki)
- Ki fordította a Micimackót?
- Karinthy.
- Frigyes vagy Ferenc?
- Frigyes!
- Mi volt a beceneve?
- Cini!
- Miben halt meg?
- Gégerákban! (És miután megfelelt a saját kvízkérdéseire elégedett horkolásba kezdett!)
Még biztos fog eszembe jutni, majd megírom...
Gabcsi kösz a sátrat! Vigyáztunk rá, nem lett felállítva! A Tuji használta vánkosnak!
Képeket is rakok majd fel, ha rendbejön a fényképezőm, mert nem nagyon bírta a vizet. :o)
Egyelőre ennyi!
Sziasztok!