Nadin04 Creative Commons License 2005.08.06 0 0 394

Sziasztok!

Elköltöztünk, nem volt netem, most tévedtem ide és mennyi hozzászólás van! Fogok válaszolni mindenre, akkor is, ha már megvitattátok, minden vélemény használhat.:-)

Babaprojekt: kölötzés óta gyönyörűek a cukraim, most kaptuk emg a hivatalos engedélyt, kapásból gombám volt a jó napokon, illetve akkor már kezeltük, szóval nem kapkodjuk el a dolgot.:-(

új babások: gratulálok mindenkinek!

szigorúság: én a SOTE-ra járok, de ott tök lazák a Szabocls utcához képest. és ez jó, mert itt is betartom, csk más a hangulata.

édesítőszer terhesen: canderel kizárólag.

evés utáni felső határ 7,0.

gyorsan-lassan felzívodó: enyire nem érdemes szigorúan veni, mitn ahogy Nestea írja. de átl érdemes lassúakat enni.

100g: szerintem teljesen midnegy, hogy 75 g vagy 100g, a cukor akkor sem mehet fel!

3,8 terhelés után? ugye nem mondjátok, hogy az jkó? az totl alacsony, határérték alatt van még éhgyomrira is! az sem jó, ha túl erős az inzulin termelés!!!!

Szilvibank: szerintem magas a 8,8 evés után, terhesen. a Szabolcsban erre simán inzulint adnának már. ikrekkel végképp! én a helyedben elmenék egy újabb vérvételre a diabetológiára, jól küldött a védőnő.

étrendek: lányok néha zavar van a vonalban.:-) a cukorbetegség nem extrém dolgokról szól, hanem sokszor kevesetről, sőt, még az sem igaz, hogy keveset, mert én sosem vagyok éhes, sőt!

Előzmény: whiteye (313)