liberálmensevik Creative Commons License 2005.08.04 0 0 756

Örülök neki, hogy teccett ez a néhány sorom, remélem nem ártott meg. :)

Mennyünk ple ezen, amit nem értesz :

Először minden bizonyíték és alátámasztás nélkül feldobsz egy állítást (összefogás szélsőséges erőkkel), majd ebből (saját állításodból!) következtetéseket vonsz le. Például a vezér igényról, a keresztény államról.

1. Kinek kell bizonyíték a szélsőséges erőkkel való összefogásra, ha -

Orbán a VaÚ-ban érezte jól magát, ha éppen Erdély kapcsán magyar élettérről beszélt egy revizionista dal és egy zsidó összeesküvés-elmélet  között.

- Vagy tapsolt , dobolt a frakció, amikor Csurka belföldi magyarigazlványt akart bevezetni. "Mert az  nem mindenkinek jár!"

-Vagy odaadtak egy Andrássy úti ingatlant meg egy csomó ingyenreklámot  Bencsik András kiadójának, ahol Szálasit, a Hitlerjugendet  szeretik a Demokratában, s büszkék rá, hogy 'Európa  számos országában betiltott' náci könyveket hirdetnek és árulnak kritikátlanul

- Vagy sarzsit adtak Lovasnak, adták a lovat Bayer alá - aki szónoktársa is volt Orbánnnak, s pofonnal fenyegette meg a menórát állító zsidókat (pártolókat).

- Vagy, legutóbb Orbán  'genetikával' kezdi magyarázni a 'balodal' 'rárontásait a nemzetre'

Ha neked kell még ehhez bizonyíték arra, hogy legalábbis baráti viszonyt akar ápolni OV a szélsőséges, nemzetellenes bolondokkal, az nem az én bajom. :)

2. Nem ebből vontam le következtést, s ha jobban megnézed, még külön bekezdést is írtam :

Ott eleve nagyobb az igény a vezérre is, mert ők akarnak változást a társadalmi viszonyokban, ők akarnak keresztény államot,  'a megalvad struktúrák' feltépését, telefonköny hajigálást.

Tehát, azért kell ott jobban a vezető, mert ők ostromolják a modernitás világát, az individualista társadalmi-gazdasági berendezkedést, ők akarnak 'erkölcsi mércéket' felállítani, a médiában (Pálinkás), az oktatásban (hittan), a házassági kapcsolatokban (Semjén)  

Eddig fogod?

Na szóval,a kérdésedre : amikor a hazaszeretetet magyarságmérő kokárdázással, a hitet magamutogató szenteskedéssel, a házasságot, a kapcsolatot Semjén mércéjével méri a végrehajtó hatalom és az általa működtetett média - mint 98-02 között- nos akkor egy magamfajta liberális nagyon nem szereti a regnáló hatalmat. A mostanit sem szereti, de azt meg nagyon nem.

Lopni lop, ez is, az is, de az egyik max esélyegyenlőségről papol, ami egy érzelmileg -nekem- nem annyira kényes fogalom-, a másik meg nekem is fontos értékeket sajátít ki, mint nemzet, haza, magyarság, világnézet, nos akkor aszondom : elmentek ám a medve fapapucsára!

Kb. ennyi., szólj ha vmi nem világos.

lm

Előzmény: Luby (753)