Jöttem a legújabb nyavalyámmal.
Szóval a Mit NE? topicot olvasóknak már bemutattam a legkisebb csemetémet, a kakaszétkenős Móka Mikit.
Napról napra újabb huncutságokat talál ki, a legtöbben csak jót lehet nevetni, pl. amikor a hátamra tettem a hordozókendőben, úgy csinál, mint a Titanicban. Szétteszi a karját, megfeszítve magát a derekamon megpróbál állni, és közben huhuzik. (ma délelőtti találmánya) Mindig mindenből viccet csinál, a legújabb az evésnél. Mostanában úgy eszik, hogy kiönti az ételét az etetőtálcára - jobb esetben felcsipegeti, rosszabb esetben szétkeni. Pár napja meg azt csinálja, hogy ha iszik, köpdös. Biztos, hogy nem mástól látta, mert még nem jár közösségbe, sem a nővérétől, sem az unokatesójától nem tanulhatta. Ma az eső elől bemenekültünk egy Burger Kingbe, ott azzal szórakozott, hogy a narancslevet kibugyborékolta a száján. Elvettem tőle, rászóltam, de később, amikor inni akart, megintcsak bugyborékolt és köpdösött. Akkor már végleg elvettem tőle. Van valakinek valami jó módszere a leszoktatásra (a szájbavágás kivételével)? Hiába, hogy az első alkalomtól kezdve következetesen tiltottam és rászóltam, csakazértis csinálja. Igyekeztem nem felbosszantani magam, hogy ne lássa, hogy engem ez kihoz a sodromból, de az értésére adtam, hogy nem tetszik nekem.
Vagy fogadjam el, hogy ő egy született bohóc? A szopizásnál újabban arra használja a mellem, hogy mikrofonként belebeszéljen a mellbimbómba, vagy 50 cm magasságról ráugorjon. Egyik nap nem akartam szoptatni, erre könyörögve hozta a babáját, és mondohatta: babaaaaa ciciiiiiii babaaaaa ciciiiiiii. Kicsomagoltam a cicit,tenné oda a babát, erre az utólsó pillanatban ő ugrott rá, röhögve. Más: egyik nap evés közben hörögni kezdett. Rohantam oda, erre röhög. Halálhörgés, hihihi, halálhörgés, hihihi. A labdán állni akar, a kanapén fejjel lefelé lógni, az etetőszéken akrobatamutatványokat előadni, kádból a vizet kiinni, levesestányérba az arcát belenyomni. Legjobb mutatványa az volt, amikor pelenkázáskor a feneke letisztogatása után minden fizikai erőszak ellenére elrohant, majd előrehajolt, és a pucér dagadt segge alól, a két lába közül vigyorgott.