az ittasság = seggrészegséggel??
Beküldte: Barbra, 2005-06-28 11:02:14
Bíróságon dolgozom, büntető ügyekben a bírónak segítkezem. Egyik este elvittem a németjuhász kutyámat futni. A parkban összeismerkedtem egy közepkorú férfival, aki szintén a hatalmas németjuhász kutyáját futtatta. Az övé fiú volt, az enyém lány, úgyhogy megbeszéltük, hogy pároztatni fogjuk az ebeket.
Hazafelé menet még összetalálkoztam egy seggrészeg emberrel, aki minden előzetes szóváltás nélkül, csak úgy, tiszta erőből belerúgott a kutyámba, alig tudtam lefogni utána a kutyát, hogy ne legyen még nagyobb balhé.
Másnap, tárgyalási nap volt a bíróságon, ittas vezetés volt az első ügy. Mikor bejött a vádlott, úgy éreztem van Isten, és van igazságszolgáltatás is, ugyanis az előző este holtrészeg ember jött be a terembe. Végig arról beszélt, hogy méltányosságot kér, mert ő soha nem iszik, az az egy kivételes alkalom volt, mert gyerek született a családban. Természetesen nem hagytam szó nélkül, hogy ez nem igaz, tegnap is totál részeg volt, még a kutyámat is megrugdosta minden ok nélkül.
A férfi értetlenül nézett rám, majd elmesélte, hogy tegnap sokat beszélgettünk, szimpatikusak voltunk egymásnak, együtt futtattuk a kutyáinkat, még az is megbeszéltük, hogy majd pároztatjuk őket, nem érti miért hazudok, ráadásul a bíróság előtt.