Akkor én még elég jól állok! :) Legalább ha valami gáz van, utána 1 év szünet szokott lenni :)
Végre vége lett múlt hét hétvégén a fesztiváloknak, hát má tényleg elegem lett az egészből. Komolyan, már utolsó nap efotton immunis voltam a lájtos piákra. Megittam kb félliter vodkát, attól se lett jobb, viszont reggel annál szarabb :)
Node 1 hét pihenés után meg szombat este a rocktogonban voltunk, osszt valaki kitalálta, hogy tequilaverseny. Hátno! Tényleg megijedtem azért másnap magamtól. Nemtomhogy de a taxisnak sikerült valahogy kitennia a kocsiból, viszont a bejárati ajtót vagy 10 percig nem tudtam kinyitni. Kicsit lefeküdtem a teraszra így, mer elfáradtam az egészben, ott fekve meg jól rosszul lettem. A megkönnyebbülés után szerencsére sikerült bejutnom valahogy. Még jó , hogy valamikor hajnali 3-fél4 felé lehetett! Ugye az összes lakásból odalátni. :)
Bár írtam, hogy vége a feszteknek, dehát jövő héttől sziget. Valakinek nem kell esetleg kedvezményes hetijegy? Van 2 fölös egyenlőre (nem nekem).
Jameg! Kész a lakásom emberek. Remélem aug vége felé ideadják a kulcsokat is, ugyhogy ha jöttök már ott ihatjuk szét magunkat! :) Bazinagy hűtőt veszek, hogy sok pia beleférjen!