Ismered a viccet?
Az ifjú Kohn és Grün összeverekednek, szétszedi őket a Rabbi és megkérdezi külön-külön őket, min vesztek össze:
Grün: - Rabbi! A Talmud olvasása közben szabad dohányozni?!
Rabbi: - Hogy képzeled, büdös kölyök! A Talmud szent könyv, hogy mernél dohányozni e szent könyv olvasása közben?! - és elzavarja
Kohn: - Rabbi! Dohányzás közben szabad a Talmudot olvasni?
Rabbi: - Ésed fiam, a Talmid egy szent könyv, azt mindig érdemes olvasni! Menj és béküljetek ki!
Na erre még jobban egymásnak esnek... ;-D
Szóval a Tele2-re is igaz mind a kettő ;-))))
Egyrészt már miért ne érné meg önmagában szerződni velük:
- nincs havi díj,
- nincs kötelező havi/évi stb. minimális (kifizetendő) forgalom,
- akkor hazsnálod őket, amikor akarod, ha nem akarod, sohasem,
Másrészt:
- ha túl drágának tartod (perc- és/vagy kapcsolási díj), vagy nem éri meg, vagy únod őket, vagy rossz a minőségük tán: egyszerűen nem használod.
Azt NEKED KELL eldöntened, hogy egy ADOTT időszakban (érában és napszakban is értve) épp melyik az olcsóbb. És e szerint lehet (akár több!) hívásonkénti szolgáltatóválasztással elérhető szolgáltató közül választani.
TE a szerződésre kérdeztél - arra meg tudiom adni a választ.
A HAZSNÁLAT-hoz már odafigyelés is szükséges: ezt hívom én tudatos teleofnhasználatnak.
Pl.: Favorit (és ~Plusz) csomagoknál a nem kedvezményes (T-Com irányban sem ingyenes) időszakban (illetve utóbbiban is a nem T-Com irányokba)
PERC ALAPÚ a díjazás. Ekkor érdemes a Tele2-őt használni (lévén helyben itt picit olcsóbb lehet, de ez is a vagy nagyon rövid vagy a 2 perc feletti hívásokra igaz inkább).
Ha azonban van Multipon Kedvezménykuponod aktíválva az aktuális számládhoz (számlázási időszakhoz), akkor annak "terhére" azta pár hívást ingyen folytathatod le T-Com irányban is.
Szóval mindenkinek sk kell mérlegelnie és nem árt számolni, kiírni a tarifákat - bevallom, én sem tudom fejben tartani, igaz nemis telefonálok nem ingyenesen ;-D
Üdv!
Robi